Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Anja Snejbjerg
Ledige pladser

Tolvtalspige, Præstationsprinsesse...

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Prøver du sommetider at bevise dit værd ved at være dygtig? Føler du, at du skal være bedre end alle andre for at være ok? Er din selvfølelse i høj grad afhængig af, hvad du præsterer i hverdagen? Ved foredraget får du alt at vide om "Præstationsfælden" og om hemmeligheden bag den. Og om, hvorfor vi falder i den. Anja kommer samtidig ind på de 4 veje ud af "Præstationsfælden", så du kan få mere balance, selvkærlighed og glæde i dit liv.
Foredraget er målrettet unge kvinder mellem ca. 14 og 26 år, der har problemer med stress, dårligt selvværd og manglende glæde i livet. Pårørende og andre interesserede er også velkomne.

Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr18-22608
Adresse Netværksskoen
Randersvej 302
8200 Århus N
LokaleLokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

06-03-2018 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren, så har vi registreret din tilmelding og betaling. Sluttidspunkt er vejledende.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.