Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Anja Snejbjerg
Ledige pladser

Bliv fri af din historie

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Fra en svær opvækst til et godt liv.
Kender du det at sidde fast i en række symptomer og gentagelse af gamle mønstre? Mennesker, der har haft en svær opvækst, oplever ofte at være fastlåste i en række gentagne problemstillinger i deres liv. Disse problemer er en følge af de overlevelsesstrategier, som de har udviklet i opvæksten. Problemet med disse strategier er, at de i voksenlivet ofte kommer til at stå i vejen for et godt liv.
Til foredraget vil du blive præsenteret for de typiske mønstre og problemstillinger, som mennesker, der har haft en svær opvækst, typisk sidder fast i - derunder følelsen af at være anderledes, forkert og "ikke god nok". Du vil også blive præsenteret for en hel række af værktøjer til at bryde disse mønstre.
Du kan ikke få en lykkelig barndom, hvis du ikke har haft en. Men det er aldrig for sent at rette op på følgerne!

Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr18-22609
Adresse Netværksskoen
Randersvej 302
8200 Århus N
LokaleLokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

20-03-2018 Tirsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren, så har vi registreret din tilmelding og betaling. Sluttidspunkt er vejledende.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.